CENTRE D'EQUITACIÓ EXCELSIOR

Passió pels cavalls amb 20 anys d'experiència

Centre d'equitació Excelsior ofereix classes d'equitació de tots els nivells, des d'iniciació, fins a perfeccionament arribant a l'alta competició. Especialitzats en Doma clàssica, salt d'obstacles i concurs complert. Oferim serveis personalitzats per a cada client en un espai privilegiat on també es pot gaudir del paisatge fent rutes enmig de les vinyes i boscos de Subirats i el Penedès.

 

QUI SOM?

Doing what you love is freedom.

Des de ben petita m'han apassionat els cavalls, ja fa 20 anys que comparteixo camí amb aquests increíbles animals que actualment són els meus companys de vida. He cursat el tècnic en equitació de primer nivell, el tècnic en equitació de segon nivell en disciplines olímpiques i raid, turisme eqüestre i Trec, i el Grau superior tècnic en equitació de nivell 3.
He competit a nivell nacional en Doma clàssica, salt d'obstàcles i concurs complert i actualment tinc la meva euga de competició i entreno altres cavalls i genets. Si el que vols és endinsar-te en el món dels cavalls, vine i serà un plaer ajudar-te.

 

"Nadie puede transmitir lo que no siente"

 

QUÈ OFERIM?

Tots els serveis que el vostre cavall necessita

CLASSES D'EQUITACIÓ

Des d'iniciació fins a alta competició

El nostre centre ofereix classes personalitzades i en grup de com a màxim tres persones:

 D'iniciació amb pony pels més petits, i amb cavall per a la gent amb poca experiència, (aquestes classes sempre són individuals).


Classes de perfeccionament ja sigui de doma clàssica, salt d'obstacles o concurs complert (màxim 3 persones per grup).

Classes de tecnificació i competició (sempre individuals).

RUTES DE DIFERENTS DURADES PER A TOTS ELS NIVELLS

Gaudeix dels cavalls en un entorn únic

Disposem d'un ampli ventall de camins i rutes per a tots els nivells, amb un màxim de 4 persones per ruta per a garantir un nivell òptim d'atenció i seguretat cap als nostres clients.

 • Ruta 1 hora (nivell fàcil)

En aquesta ruta podrem passejar al voltant de vinyes, entre boscos i camps segats. En camins molt amples i assequibles per a gent amb molt poca experiència.

 • Ruta 1 hora (nivell mitjà)

En aquesta ruta disfrutarem de les vinyes, podrem parar en un mirador amb molt bones vistes i finalment tornarem per un bosc i camps segats. Hi ha diferents desnivells que fan la ruta més reservada per a gent amb experiència dins del món del cavall.

 • Ruta 2 hores (nivell fàcil)

En aquests camins podrem caminar entre vinyes i boscos, passant per prats amb unes vistes increibles, amb desnivell, però amb camins molt amplis i agradables.

 • Ruta 2 hores (nivell avançat)

En aquesta ruta podrem arribar fins a les muntanyes de Sant Pau d'Ordal i un cop allà endinsar-nos en els seus boscos i passar per corriols en els que si no vas a peu o amb cavall no pots passar. Degut als camins estrets i desnivells, aquesta ruta està reservada per a gent amb un cert nivell d'experiència dins del món del cavall.

Cal dir que abans de realitzar les rutes de nivell més avançat es farà una prova de nivell a la pista per a comprovar el nivell del genet. I SEMPRE es firmarà un formulari d'acceptació de reponsabilitat per part del genet.

PUPILATGES

Diferents opcions per a cada cavall

Al nostre centre disposem de diferents zones per a cada cavall.

 • Quadres de 4x3 amb viruta i paddock, sempre obertes perquè el cavall pugui decidir on descansar i amb abeurador automàtic perquè sempre disposi d'aigua fresca.

 • Quadres de 3x3 

amb viruta i paddock, sempre obertes perquè el cavall pugui decidir on descansar i amb abeurador automàtic perquè sempre disposi d'aigua fresca.

 • Coberts de 3x3 amb paddock i abeuradors automàtics perquè el cavall que no estigui acostumat a estar en quadra pugui estar a l'ombra i amb total disposició d'aigua fresca tot el dia.

La neteja dels paddocks i quàdres és DIÀRIA.

ASSESSORAMENT EN LA COMPRA DE CAVALLS

Trobar el company de viatge perfecte és possible

Gràcies al gran ventall d'amics i coneguts dins d'aquest món, disposem de molts contactes a nivell territorial, estatal i internacional per a trobar el cavall que millor s'adapta a les teves necessitats. Ja sigui un company per a disfrutar passejant pels camins i fer alguna classe esporàdica o bé per a començar en el món de la competició.

TRANSPORT I COMPETICIÓ

Vols anar de concurs? Nosaltres t'acompanyem!

El centre disposa de diferents remolcs i serveis externs de transport que ens acompanyen amb tota seguretat a les competicions on volem participar. 

Competim a nivell territorial i estatal. Si vols unir-te al nostre equip de competició no dubtis en informar-te.

A part, el centre disposa de parking privat per a clients que tinguin el seu propi remolc.

ALIMENTACIÓ

Cada cavall necessita una alimentació personalitzada

Els nostres cavalls mengen tres cops al dia, segons el seu tipus d'activitat, tenen una dieta o una altra.

 • Cavalls de competició

MATI

Fenc i pinso Dynavena fibre mix

MIGDIA

Alfalç 

NIT

Fenc i pinso Dynavena fibre mix

 • Cavalls de manteniment

MATI

Fenc i pinso Dynavena fibre mix

MIGDIA

Fenc

NIT

Fenc i pinso Dynavena fibre mix

A part el centre disposa de segó i polpa de remolatxa per a cavalls que necessitin una dieta més especialitzada, a part de diferents suplements que pugui necessitar cada cavall en concret.

Els dilluns TOTS els cavalls del centre menjen Mash de Dynavena, que ajuda a prevenir còlics ja que neteja l'aparell digestiu.

La majoria dels nostres cavalls tenen una dieta específica per a ells, dissenyada per una nutricionista equina. Si necessiteu un servei personalitzat com aquest, no dubteu a comunicar-nos-ho.

CAMPUS PELS MÉS PETITS I CLÍNICS DE PERFECCIONAMENT PELS NIVELLS MÉS AVANÇATS

Activitats perquè les vacances siguin encara millors!

Durant les vacances d'estiu, Nadal o Setmana Santa, oferim campus pels mes petits a partir de 5 anys, amb un horari de 9h a 13h de dilluns a divendres. 

I pels de nivell més avançat realitzem clínics amb professionals externs al nostre centre perquè puguin perfeccionar la seva tècnica. Aquests clínics també estan oberts a gent de fora del centre.

 

INSTAL·LACIONS

Diferents espais per a gaudir dels cavalls

Al centre disposem de tres zones per allotjar els cavalls, totes elles amb paddock les 24h i aigua fresca amb abeuradors automàtics:

 • Boxes 4x3

 • Boxes 3x3

 • Coberts 3x3

Guadarnés per als clients amb capacitat per a montures, brides, caixes i baguls

Guadarnés escola, amb tot el material necessari pels alumnes que no tenen cavall propi.

Zona de preparar 1, a prop del guadarnés dels clients, amb una capacitat per a dos cavalls.

Zona de preparar 2, on es preparen els cavalls d'escola amb una capacitat per a 3 cavalls

Dutxa exterior, on poder deixar els cavalls assecar-se al sol, amb una capacitat per a dos cavalls.


Parking privat per a clients del centre amb espai per als remolcs.

Pista de 40 x 30 de sauló

Pista de 90 x 40 de sorra de riu netejada

Paddocks de 40x10 d'herba per a deixar pasturar el cavall

Parking camions i visites 

 

ELS NOSTRES CAVALLS

Aqui us presentem els nostres cavalls d'escola. En tenim de tots els nivells, des d'iniciació fins a alta competició. Tots ells amb molt bon caràvctes i característiques doferents per a què es puguin adaptar a qualsevol tipus de genet. Ells són els nostres companys de feina i es tracten com a tal, amb el mateix respecte i amkor que qualsevol altre cavall, i amb els serveis de fisioterapeuta, dentista i ferrador.

_DSC8535.JPG
ab2fea9d-c48c-4776-8090-061f0f5ede47.jpg
27544944_10209992557262832_7155867193795

MALIBÚ

El Malibú és un pony C, amb molt de caràcter però molt bo amb tothom.
Ha competit en doma clàssica fins a la Reprise 2, tot i que realitza exercicis de la reprise 3. També salta fins a 0,80m. Els seus millors amics son el Lucky Star i la Primera. Cal destacar que tot i el seu aspecte rústic, té molt de carisma i a l'hora de concursar es creix i ja ha guanyat nombrosos premis.

BALI

El Bali, és la tranquilitat feta cavall. És ideal per a tothom que vol començar a aprendre en aquest món i també per anar de ruta. També li agrada saltar fins a 0,60.

COCO

El Coco és un cavall súper sensible i apte per a tothom. Té molta experiència en competició ja que ha participat en doma clàssica, en salt d'obstacles i en concurs complet. Li encanta anar de ruta i té molt bon caràcter. Ha saltat fins a 1,10m en salt, 1m en cross i una reprise 2 de doma.

 
_DSC0808.JPG
_DSC3661.JPG
_DSC0883.jpg

GUARANÀ

El Guaranà és un cavall molt especial, li encanta saltar i anar de ruta. És molt valent i àgil i ha concursat en doma clàssica fins a la reprise 2, en salt d'obstacles fins a 1,10m i en concurs complert a 1m.

NAUMAQUIA

La Naumaquia es una euga amb molta calitat per a la doma clàssica. Té molt bons moviments i molta presència. Es porta molt bé per anar al camp ja que té molt bon caràcter. Te un nivell de doma de reprise 4 i també ha saltat en salts aillats fins a 1,15m

TYSON

En Tyson és molt simpàtic i divertit. És ideal per als més petits, té molta energia i li encanta saltar.

 

"Un caballo triunfa cuando se le ha enseñado el camino para ello"

MÜSSELER 

 

ELS NOSTRES ESPECIALISTES

Els nostres cavalls tenen un control veterinari regular durant tot l'any. Dentista un cop l'any i nutricionista quan s'ha de fer algún canvi en la dieta. També ve el fisio a tractar mínim dos cops l'any als nosrtes cavalls. A part ve el ferrador cada sis setmanes per retallar i canviar les ferradures. Aqui podrèu veure els professionals que venen a controlar que els nostres cavalls estiguin en perfecte estat.

 

VETERINARI

Alvaro Delgado

TARIFES

Activitats a l'abast de tothom

Passeig en pony 30 min 15€


Passeig en pony 60 min 20€


Classe 1h cavall pròpi 23€

Classe 1h cavall escola 28€

Classe competició o a domicili 28€ (depenent del quilometratge)

PACKS CLASSES

Dues classes o més a la setmana amb cavall pròpi 18€ cada una

Dues classes o més a la setmana amb cavall d'escola  23€ cada una

PUPILATGES

Pupilatge quadra 310€

Pupilatge cobert 275€

RUTES

Ruta 1h,  35€ 

Ruta 2h,  65€ 

 

LA NOSTRA GENT

 
 

HORARI

Visita'ns!

De Dilluns a Dissabte de 9h a 13h i de 16h a 20h

Diumenge de 9h a 13h

DSC_3915.JPG
 

ELS NOSTRES PATROCINADORS

Des d'aquí donar les gràcies als nostres patrocinadors per la confiànça dipositada en nosaltres.

 

PARLA AMB NOSALTRES

Els Ametllers s/n
Lavern-Subirats 08739 (BCN)

628847787

 

628847787

©2018 by Centre d'equitació Excelsior. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now